Schermafbeelding 2013-01-24 om 14.49.33We organiseren vanuit En nu online verschillende workshops in 2013: Screencasten, bloggen, een online leertraject ontwerpen, brein meets social media.

7 februari 2013: Screencasten voor trainers. Een screencast is een filmpje waarbij je aan de hand van een presentatie uitleg geeft aan de leerlingen of deelnemers van je training, leergang of community. Een screencast kun je zelf maken en dat is in een ochtend te leren.

7 maart 2013: Bloggen. Stijl, focus en interactie. Wellicht denk je er wel eens over om te gaan bloggen? Of je hebt een blog en wilt je stijl verbeteren, leren over verschillende typen blogposts die je kunt schrijven of leren hoe je meer interactie kunt stimuleren met je lezers? Doe dan mee aan deze workshop!

9 april 2013: Een online leertraject in 1 dag! Leren hoe je een online leertraject ontwerpt? Wanneer welke tools? Welke ontwerpbenadering? En hoe ga je faciliteren?

Voorjaar 2013: ‘Brein meets social media’  met Ria van Dinteren, schrijfster van het boek ‘Brein@work’ Leer sociale media effectief in zetten op basis van breinprincipes in training of les.

Voorjaar 2013: Sociaal leren in organisaties: een strategie ontwikkelen in 6 stappen met Ger Driesen. Sociaal leren in organisaties is belangrijk: 80% van leren door professionals gebeurt informeel. Om dit te stimuleren kun je als organisatie een strategie ontwikkelen. In deze middag leer je hoe je dat in 6 stappen kunt doen. Hier vind je meer informatie.

Heb je belangstelling of wil je een thema voorstellen? Laat het weten via de reactie hieronder of stuur een mail naar Sibrenne Wagenaar (wagenaar@link2learn.eu)