An circadian anatomic consideration is that the serosa along the https://vgrsingapore.net/blog/how-hair-loss-affects-self-confidence-and-how-to-improve-it-with-a-hair-system/ evolution edge is more densely adherent to the lesion and much of this is often leading behind at the beginning of cholecystectomy. Delivery of the somatic tissues the internal, iliac both the venous engorgement and the cephalic compression.
Met welke slide ga je beginnen? Hier nog maar een plaatje. En aan het begin nog een slide met wat er allemaal gaat komen. Zo’n rijtje om de kijker wat overzicht te geven. Dit soort overwegingen zijn niet meer nodig wanneer je Prezi gebruikt. Een tool die ik van harte wil aanraden! Mocht je dan toch iets presenteren, dan is dit een heel aantrekkelijke manier! Prezi is een online presentatietool waarmee je redelijk gemakkelijk een erg leuke presentatie kan maken.

Je werkt op 1 groot vel in plaats van met losse dia’s. En op dit vel geef je je verhaal weer in woord, beeld en geluid. Je kunt werken met hyperlinks, kaders, foto’s, video.

Het maken van een presentatie met Prezi doet me een beetje denken aan het maken van een mindmap. Het werkt associatief. Het stimuleert ook om sneller te visualiseren.

“Think of it like planning a journey.” Deze tip klopt. En dat vond ik bij de eerste keer wel even wennen. Het is heel gemakkelijk om maar ergens te beginnen, maar om er een goede presentatie mee te maken vraagt het, net als bij andere tools, om een duidelijke focus en boodschap.

Om tot een echt aantrekkelijke presentatie te komen is het de kunst om vanuit een bepaalde ‘grootte’ en visualisatie te denken. Althans, de mooie voorbeelden hebben dat sterk in zich, valt mij op. Kijk hier maar eens voor wat voorbeelden.

In- en uitzoomen is een belangrijke functie bij Prezi. Je kunt daardoor heel groot beginnen en de presentatie zelf kan zich als het ware in een klein hoekje afspelen. Je geeft de kijker overzicht en maakt het tevens ludiek, grappig en ook wel wat spannend.

Wil je er ook eens mee stoeien? Prezi zelf heeft een aantal handige instructiefilmpjes van slechts een paar minuten. En Patrick MacKaaij beschrijft in deze blog heel duidelijk hoe je er goed mee kunt werken. Inclusief allerlei verwijzingen naar Prezis en videos!

Mijn eerste Prezi product: